Anyaga

A szerkezeti anyagfelhasználást tekintve cégünk biztosítja a ma létező teljes termékkínálatot. Készülhet a télikert műanyag profilrendszer alkalmazásával, fa szerkezetekből, ill. alumíniumból. Mindhárom típus alkalmas egyedi formájú télikertek megvalósítására, talán a fa szerkezetek kialakítási lehetőségei a leginkább korlátozottak.

  • A műanyag télikertek horganyzott acélbetét merevítése biztosítja a megfelelő statikai állékonyságot, a 7 légkamrás PVC profil pedig kiváló hőszigetelést nyújt. Hasonlóan a műanyag nyílászárókhoz, a télikert rendszer alapszíne is fehér, de készülhet színes, ill. különféle fahatású fóliabevonattal, így még elegánsabb megjelenést nyújt. A modern technológiával készülő profilrendszerek igen hosszú élettartamot biztosítanak. További előnye, hogy nem igényel különösebb karbantartást, így a télikert üzemeltetése hosszú távon nagyon kényelmes. Ár érték arányát tekintve a műanyag télikert kiváló választás.
  • A fából készült télikertek természetes anyagfelhasználása páratlan esztétikai élményt biztosít. A fa télikert építéséhez használt alapanyag lehet luc-, borovi-, vagy vörösfenyő, mahagóni, meranti vagy bármely egyéb, alkalmas fafajta. Fa télikerteket kizárólag megfelelően előkezelt, vetemedés, és csavarodás mentes rétegragasztott faanyag felhasználásával készítünk, tetszőleges felületkezeléssel. Ez azért nagyon fontos, mert a télikert atmoszférája miatt a relatív páratartalom ezekben a helyiségekben igen magas, ami az alacsonyabb minőségű fa szerkezetek minőségromlását, vetemedését eredményezheti. A tetőszerkezet vázát méretezett fa tartószerkezetek biztosítják, de az üveg beépítését alumínium profilokkal végezzük, így felülről a fa szerkezet nincsen kitéve az időjárásnak. Az oldalfalak nyílászáróit sajnos a legmodernebb felületkezelési eljárások alkalmazása mellett is célszerű évente vízlepergető felületvédő anyaggal kezelni, és 7-8 éven belül a teljes szerkezet lazúrozását szükséges újra készíteni.
  • Az alumínium télikertek biztosítják a leghosszabb élettartamot. Végleges felületkezelési eljárással készülnek, így további karbantartási igénye igen alacsony. Megjelenését tekintve a modern épületstílusokhoz illeszthető a leginkább, de különféle kiegészítőkkel módunk van rusztikusabbá tenni arculatát. Sajnos az alumínium télikerteknek a legmagasabb az áruk, ugyanakkor a legmegbízhatóbb hosszú távú megoldást jelenti.

AKTUÁLIS AKCIÓK

Szuper akciós árak!
Kérjen most ajánlatot!

Tovább olvasom

HOGYAN KÉSZÜLT?

Nézze meg a télikert
építés folyamatát!

Tovább olvasom